No veus bé aquest missatge? Visita'l on line


web de Barcelona Film Commission

I Concurs de clips Pròxims
Barcelona-Catalunya Film Commission
 

El Festival PRÒXIMS llença el  I Concurs de clips Pròxims Barcelona-Catalunya Film Commission  que es desenvoluparà amb la col·laboració de la Barcelona-Catalunya Film Commission, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Barcelona Turisme.

El festival PRÒXIMS vol fer encara més visible la seva aposta per apropar la música a tots els indrets del territori, esdevenint el primer festival itinerant de música indie-pop-folk feta a casa.

Per aquest motiu, juntament amb la  Barcelona-Catalunya Film Commission, llencen la primera edició del concurs de Clips, on els participants hauran de presentar un clip rodat en qualsevol indret de Catalunya, on es mostrin els valors de la localitat objecte del clip com a lloc on es gaudeix de l'estiu i dels amics, de la gastronomia i de la música i d'un paisatge singular; valors tots ells que incorpora i fa seus el festival PRÒXIMS.

El Clip haurà d'incorporar con a fons el tema musical del grup vigatà La Iaia "Declaració de principis" (que es pot descarregar en aquesta pàgina )

El termini de presentació va des de la data de publicació d'aquesta convocatòria fins al dia 16 de juliol de 2012. El dia 18 de juliol el jurat, format per un membre de Barcelona-Catalunya Film Commission, un membre del Festival Pròxims i un director de la productora CANADA, emetrà el seu veredicte. 

Per al guanyador, el premi serà de 500€ atorgats per la Barcelona Catalunya Film Commission, abonament per a tots els Pròxims 2012 atorgats pel Festival Pròxims, i dues nits a l'Hotel Claris o l'Hotel Granados 83 de Barcelona, a més de dos bitllets del bus turístic de la ciutat atorgats per Derby Hotels amb la col·laboració Barcelona Turisme.

Per al segon, el premi consistirà en l'abonament per a tots els Pròxims 2012 i 2 nits d'allotjament per a dues persones amb esmorzar inclòs a  l'Hotel Vintage Cap Sa Sal, Aiguafreda, Begur, atorgades pel Patronat de Turisme Costa Brava i l'Hotel Vintage Cap Sa Sal.

Per al tercer, el premi consistirà en abonament per a tots els Pròxims 2012 i 2 nits d'allotjament per a dues persones amb esmorzar inclòs i accés a la zona d'aigües a l'Hipócrates Curhotel de Sant Feliu de Guíxols, atorgades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Hipócrates Curhotel.

A més els guanyadors tindran amplia presència en les víes de comunicació del Festival Pròxims.

Aquí
es poden consultar les bases completes del concurs.

El festival PRÒXIMS tindrà lloc el 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona, a Begur el 4 d'agost a les Escoles Velles, i a Sant Feliu de Guíxols el dia 17 d'agost en el marc del festival Internacional de la Porta Ferrada.

web de Barcelona Film Commission


D'acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (la LSSICE), t'informem que tens dret a revocar en qualsevol moment la recepció del nostre correu, així com eliminar o modificar les teves dades incloses a la nostra base de dades. A continuació, t'informem dels mecanismes que posem al teu abast per tal d'exercir aquests drets. PER ELIMINAR LES TEVES DADES: Cal que reenviïs aquest missatge amb la paraula BAIXA a la casella assumpte i que adjuntis nom i cognoms. PER MODIFICAR LES TEVES DADES: Cal que reenviïs aquest missatge amb la paraula MODIFICACIÓ a la casella assumpte i que adjuntis l'actualització de les dades que consideris pertinents.

 Rosselló, 184 5è pis. Barcelona 08008          info@bcncatfilmcommission.com       +34 93 454 80 66